Vår og høst dugnad

Hver vår og høst arrangeres det dugand for å starte opp/stenge banene. Dugandsanvarlig (Fredrik) sender ut innkalling til alle lagene i god tid, med fordeling av oppgaver lagene skal gjøre (vårdugand: sette ut nett, rydde i ballboden,pumpe opp baller /høst: rydde bort mål, vaske brakka, finne frem vinterballer). Det kan også være annet forefallende arbeid som maling av benker, vasking av brakka ol.

Reisebort cup

Klubben har i alle år hatt en felles reisebort cup for lagene. Da velger klubben en cup som blir årets reisebort cup og det blir sendt ut info vedrørende dette i ca februar. Vi oppfordrer lagene til å bli med på denne cupen, da det er både sosialt og fint for både spillere og foreldre. Det er viktig at man på disse cupene har med seg nok foreldre og kontaktpersoner rundt laget, da det kan bli mye ansvar for en trener å dra på tur med ett lag alene (ca 1 voksen pr 4. barn). Klubben betaler påmeldingsavgiften, og spillerne betaler selv opphold/transport. Klubben anbefaler dette fra ca 8-9 års alderen. De siste årene har årets reisebort cup vært Briskebyturnering på Hamar som har vært en veldig velykket cup.

 

Foreldrecup

Hver høst avslutter vi sesongen med en foreldrecup som blir hovedsaklig arrangert av styret i klubben. Denne foregår nede på Caltex, hvor alle lagene spiller mot foreldre. En artig og sosial dag, med mye morro og mye fotballspill. Denne dagen er også fin for de ygste lagene som får møtt alle spillernen i klubben. På foreldrecupen har vi også hatt en hovedkamp, hvor A-laget har spilt mot det eldste guttelaget/veteran. Det er grilling, kakelotteri og kaker denne dagen.

 

Nabocup

I samarbeid med Forward, Sterling og Tøyen har vi arrangert en nabocup nede på Caltex. Dette er ett fint arrangement på tvers av klubben, hvor alle lag får spilt mot ett eller flere nabolag. Herer dte ogsåmatboder, hoppeslott m am. en sosial og fin dag for store og små.

 

Lille Tøyen løpet

Hver vår (sent i april) arrangerer vi Lille Tøyen løpet. Dette er en fin oppstart til serien med tanke på kondis og løpetrening. Arrangemenet blir holdt nede på Tiedemannsjordet, og det er klasser fra 5-6 år til 12-13 år. Info og påmelding til dette blir sendt ut i februar, men det kan være en fin ting for laget å drive med løpetrening i forkant og til oppstart av serien. Arrangementet har vært sponset av Rema de siste årene, med pølser og brus!

Cuper

Klubben sponser hvert lag med 3 cuper pr. år. Lagene velger selv hvilke cuper dette skal være.

 

Klubben understreker at alle arrangement i regi av klubben er alkoholfrie!